دکتر محمد رضا صادقپور گفت: هدف از تاسیس کشتارگاه های صنعتی طیور در استان یزد، آماده کردن گوشت مرغ برای مصرف غذایی مردم است به گونه ای که عملیات کشتار و پاکیزه سازی مرغ کاملا بهداشتی صورت گیرد و گوشت مرغ عاری از هر گونه مواد زاید و به صورت بسته بندی شده در اختیار مصرف کننده قرار گیرد. به همین منظور فعالیت کشتارگاه های صنعتی طیور در استان یزد تحت نظارت دائم مسئولین فنی-بهداشتی بخش های دولتی و خصوصی و نیز ناظرین شرعی قرار دارد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد خاطر نشان نمود: از آنجا که گوشت مرغ یکی از پر مصرف ترین گوشت های مورد مصرف در خانوارهای ایرانی است و کشتار گاه های طیور حائز اهمیت فراوانی در زنجیره تولید به شمار می روند، بنابراین صنعتی سازی این کشتارگاه ها و نظارت دائمی بهداشتی بر این کشتارگاه ها از اولویت های ادارات دامپزشکی محسوب می شود.
صادقپور به اهمیت این نظارت ها اشاره نمود و گفت: نظارت بهداشتی بر روند کشتار در کشتارگاه های صنعتی طیور ضمن تضمین کیفیت وسلامت گوشت مرغ استحصالی از کشتارگاه، نقش مهمی در جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به سبد مصرف خانواده ها را به عهده دارد.
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 24,نوامبر,2024